❥ HEALING IS … jezelf de ruimte geven weer heel te worden

waarom-is-healing

Waarom is healing nodig:

ALLES is energie, mensen, dieren, planten, aarde, planeten, objecten, de ruimte daartussen klanken, gedachten etc.

Het menselijk lichaam is een complex energetisch (lees: energie) systeem, samengesteld uit honderden onderliggende subsystemen. Ziekte wordt veroorzaakt wanneer het lichaam niet in evenwicht is en gezondheid kan dus worden hersteld of behouden door je energieën in evenwicht te brengen.

 

De mens heeft fysieke en subtiele energieën. De fysieke energieën kunnen we zien, bestaan uit het lichaam inclusief cellen, weefsels en organen en zijn elektromagnetisch meetbaar. De subtiele energieën kunnen we, wetenschappelijk gezien, nog niet allemaal zien en meten. Ze bestaan o.a. uit aura, chakra’s, morfogenetische velden, meridianen, nadi’s, basisraster, keltisch weefpatroon.

 

Een healing verwijdert blokkades in en zorgt voor evenwicht op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau in zowel de fysieke als de subtiele energien van het menselijk energielichaam. Een healing activeert jouw zelfhelend vermogen waardoor jouw energiesysteem herinnerd wordt aan zijn heelheid en dat het tot zelfgenezing in staat is. Klachten verdwijnen, ontspanning, verheldering, bewustzijnsverhoging en verhoogde energie trilling ontstaat en je je gaat herinneren wat jouw zieledoel is in dit leven.

 

 

Tijdens een healing kanaliseer ik energie uit het universum via de chakra’s in mijn handen naar de gewenste plek in jouw energielichaam om daar te herstellen, balanceren wat nodig is. Ik gebruik tools die via hun trilling op jouw energielichaam werken en een krachtige energie-uitwisseling geven. Verder geef ik bewustwording (coaching) en healing op processen zoals geboorte, innerlijk kind, vorige levens en beperkende verbindingen. 

 

 

Wees je ervan bewust dat hoe meer jij ontvankelijk bent, hoe meer jij gelooft in de heling die toegepast wordt, hoe makkelijker en dieper de toegereikte energie zijn werk kan doen. 

 

 

Hoe meer in balans jouw energie-lichaam is, hoe hoger jouw trillingsenergie is, hoe “verlichter” jij bent, hoe blijer, vrijer, gelukkiger, krachtiger, helderder, meer ontspannen en vol liefde jij bent!

 

 

Welke healing heb ik nodig?

Alle methodes hebben tot doel blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau te verwijderen, het activeren van jouw zelfhelend vermogen waardoor bewustzijnsverhoging en verhoogde energie trilling ontstaat.

 

 

De IET® healing werkt met name op het cellulair geheugen van het menselijk energieveld. Verwijdert de onderdrukte negatieve emoties, karmische inprentingen, beperkende gedachtepatronen en overtuigingen en integreer positieve inprentingen met een hoge trillings-energie. Je gaat je weer herinneren wat jouw zieledoel is in dit leven.

 

 

Een intuïtieve healing bestaat uit het wegnemen van blokkades en in balans brengen van het volledige energielichaam. Dit kan door te werken op het niveau van het aura, de chakra’s, het keltisch weefpatroon etc. De krachtige energie-uitwisseling vindt plaats via de chakra’s in mijn handen en de tools die ik gebruik.

Jij bent krachtiger dan je denkt! Jij kunt zelf verandering en transformatie bewerkstelligen. 

 

 

Bij bewustwording – coaching op beperkende processen coach ik je om zelfinzicht te krijgen in en healing te bewerkstelligen op beperkende processen zoals geboorte, innerlijk kind, vorige levens en beperkende verbindingen. 

 

Alle drie prachtige krachtige methodes, andere wegen met hetzelfde einddoel voor ogen. Alle drie zorgen voor inzicht, loslaten, transformeren, balans, vrijheid, liefde en kunnen goed met elkaar gecombineerd worden. De healingen zorgen daarnaast voor diepe ontspanning en rust in jouw lichaam.

 

Hoe ga ik te werk:

Intuitieve of IET® healing

Vooraf bespreken we in het kort waarom jij in de praktijk komt, waar jouw focus voor de healing ligt. Dan kom je volledig gekleed op de behandeltafel liggen. Ik zorg dat je comfortabel en ontspannen kunt liggen, eventueel onder een deken. De behandeling kan in stilte of op de zachte klanken van helende muziek met trilling op 432hz. Ik raak je nagenoeg niet aan omdat ik in je aura en niet fysieke energielichaam werk. Via de chakra’s in mijn handen en de tools die ik gebruik, vindt krachtige energie-uitwisseling plaats. Ik stuur de energie naar het te behandelen gebied en dit zou je kunnen merken door plaatselijke warmte, koude, beweging of opkomende emotie. Wanneer de behandeling klaar is, bespreken we jou en mijn ervaringen.

 

 

Bewustwording / coaching

We bespreken waarom jij in mijn praktijk komt. Welke issues er zijn die jou op dit moment parten spelen. Via mijn helder invoelen en gebruik makend van mijn pendel vragen we jouw energetisch systeem, jouw onderbewuste aan welke processen gewerkt mag worden. Waar jij nu klaar voor bent. Dat kan soms anders zijn dan jij denkt. Ik zorg dat je een duidelijk beeld krijgt van wat er speelt. Via verschillende methoden zorgen we voor heling op de processen.

 

Na de healing of bewustwording / coaching:

Reacties van jouw lichaam kunnen heel divers zijn, van verhoogd energieniveau, rust, super ontspannend, verhelderend, krachtiger, liefdevol voor jezelf en je omgeving enz. Mocht jouw lichaam vermoeid zijn, emotioneel, vol zijn weet dan dat deze reacties zijn van tijdelijke aard zijn. Je hebt hard gewerkt en je systeem heeft even tijd nodig alles een plek te geven. Voor de lange termijn ervaar je bewustzijnsverhoging en verruiming. Je werkt krachtig aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en maakt ruimte voor het beleven van je zieledoel.

 

 

Het is van belang veel water te drinken na de behandeling. Je ondersteunt hiermee jouw proces en voer je vrijgekomen afvalstoffen sneller af. De harmoniserende kracht van de sessie kan nog dagen doorwerken. 

 

 

Heb jij meerdere behandelingen nodig?

Healing en coaching kun je zo vaak toepassen als je wilt. Ik vergelijk het altijd graag met een ui: je pelt met elke behandeling 1 of meerdere velletjes van de ui af. Hoe meer je pelt, hoe dichter je bij jouw kern komt. Jouw wezenlijke zijn. 

 

 

Soms herhaalt zich een thema omdat je die levensles nog niet helemaal onder de knie hebt. Met iedere healing werk je aan een meer verlichte jij. Hoe meer jij bij jezelf heel maakt, hoe meer jij steeds beter in het “nu” blijft, pure vreugde gaat ervaren en niet meer zo geraakt wordt door situaties in jouw dagelijks leven. 

 

 

Wil je terugkomen voor een volgende behandeling dan vraag ik aan jouw systeem hoeveel tijd nodig is tussen de behandelingen. Gemiddeld komen mensen zo’n 3 keer terug voor een behandeling. Daarna lassen ze een periode van rust in om de behandelingen volledig te kunnen integreren. 

 

 

Dus jij mag kiezen! Kies vanuit je hart wat goed voelt voor jou. 1 behandeling, een aantal behandelingen, meerdere behandelingen, kort achter elkaar of over een wat langere tijd, alles is mogelijk en alles is goed.

 

Intuitieve healing, IET® healing  en bewustwording / coaching naast andere holistische en traditionele geneeswijzen?

intuitieve healing, IET® healing en bewustwording / coaching zijn complementair en kunnen alleen of in combinatie worden gebruikt met andere holistische of traditionele geneeswijzen. Echter icherish stelt geen diagnoses en de healingen zullen geen vervanging zijn voor de traditionele reguliere geneeskunde. 

Facebook
Instagram