I Cherish

Van je passie je beroep maken
en je beroep met passie doen.

I Cherish

Van je passie je beroep maken en je beroep met passie doen.

Hallo lief mens!

Ik ben Karina de Jong Kerssens, een multidimensionaal wezen, een sprank goddelijk licht met een menselijke ervaring. De eerste 35 jaar van mijn leven hiervan volledig onbewust totdat ik lichamelijk en geestelijk volledig vastgelopen was.

Mijn zoektocht
Eind 2006 begon mijn zoektocht naar heling, ontspanning en vooral meer energie. Ik zag vele reguliere artsen die uiteindelijk constateerden dat het allemaal tussen mijn oren zat. Gelukkig zag ik ook alternatieve artsen, therapeuten en coaches die mij lieten zien en ervaren waar mijn blokkades zaten. Stap voor stap ben ik gaan ‘opruimen’ waardoor mijn totale energie lichaam weer heelheid begon te ervaren.

Mijn nieuwsgierigheid naar de energie in en rond mijn lichaam en de energieën in de spirituele wereld werd steeds groter. Ook leerde ik anders te kijken naar het leven. Ik kreeg les in confrontatie met mezelf en hoe alleen IK verantwoordelijk ben voor hoe ik me voel en hoe ik in het leven sta. Dankbare levenslessen.

Naarmate ik heler en heler werd, werd ik gewezen en ontdekte ik mijn talenten op spiritueel gebied. Namelijk het helder invoelen, het diep en krachtig healen op cellulair niveau en het beaarden van de gehele aarde.

Gefascineerd en gretig heb ik vele workshops en opleidingen gevolgd en zelfstudie gedaan. Van intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, zelfheling met de pendel tot systemisch werk, heilige geometrie en nog veel meer.

“Dankbaar voor de over-gave en synchroniciteit in mijn leven. Dankbaar voor mijn taken en de bijdrage die ik kan leveren.”

Van angst naar kracht
Angst voor mezelf, angst voor wat de buitenwereld zou vinden, angst voor verkeerd doen en angst voor mijn eigen grootsheid zorgden voor ontkenning van mezelf en daarmee ontkenning van mijn eigen kracht. In de coaching sessies, opleidingen, stages en het gewone leven heb ik leren vertrouwen op mijn zijn, mijn kunnen en mijn nodig zijn voor de wereld.

De opleiding tot Integrated Energy Therapy practitioner heeft mij in een enorme stroomversnelling gezet. Een healing methode die blokkades op cellulair niveau aanpakt, mensen weer in hun kracht zet en op weg helpt bij het beleven van hun zielendoel. Begin 2018 heb ik mijn master in IET® gehaald.

In 2020 heb ik een enorme verdieping mogen ervaren in mijn zijn. Ik ben weer verbonden met mijn ziel, met het goddelijke bewustzijn in mij en ik ben herinnerd aan mijn taak in energiewerk voor Moeder Aarde. Prachtige mensen, zielen en lichtwezens ontmoet ik hierdoor om samen te werken. 

Mijn missie is mensen te raken in hun hart waardoor ze weer in hun eigen kracht komen. Ze te begeleiden hun oorspronkelijke trilling te ervaren en zich te herinneren dat ze licht zijn.

Het mooie en bijzondere van alle individuele processen die ik begeleid, is dat ze meehelpen het bewustzijn in het collectieve veld te verhogen. Waardoor we met elkaar een bijdrage leveren aan de ascentie van Team Humanity.

Energy grids

Kennismaken?

Heb je nog nooit een healing ervaren en ben je benieuwd wat het voor jou kan doen? Ik nodig je graag uit om kennis te maken, telefonisch of persoonlijk:

I Cherish – Healing & Coaching praktijk
Tjadenweg 6, Wijdewormer