IET Healing

……

❥ IET® engelenhealing
een liefdevolle krachtige oplossing voor blokkades

IET® healing 1 op 1

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd IET® Master Instructor waardoor ik zowel healingen als opleidingen in deze techniek mag geven. Integrated Energy Therapie® of kort IET® is een krachtige healing methode met een zeer hoge trillings-energie en die samenwerkt met de helende engelen van de violette straal en direct werkt op je 12 strengen spiritueel DNA. 

 

Klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau verholpen kunnen worden. De IET-straal verwijdert onder andere karmische inprentingen, beperkende gedachtepatronen en overtuigingen uit het menselijk energieveld en het cellulair geheugen en activeert krachtig jouw zelfhelend vermogen. De healing zorgt ervoor dat je in je kracht komt te staan, dat je je gaat herinneren wat jouw zieledoel is in dit leven, wat jouw bestemming is in dit leven.

 

 

integreer de pijn van het verleden in de kracht van het heden om vreugde te brengen in de toekomst

 

 

iET® sessie:

een IET® engelenhealing zorgt ervoor dat de emoties rond oude pijnen, trauma’s, problemen, frustraties, blokkades op een zachte manier uit je energiesysteem gehaald worden. Voordeel van deze manier van energiewerk is echt dat de onderliggende emotie niet opnieuw herbeleefd hoeft te worden. Alleen “aanraken” of herinneren of is vaak al genoeg. 

 

Op de 13 activerings- en integratiepunten verwijder ik de negatieve onverwerkte emoties (inprentingen) zoals o.a. schuld, wantrouwen, stress, boosheid, angst en vul de vrijgekomen ruimte met positieve inprentingen die een hele hoge trillings-energie hebben, zoals o.a. onschuld, vertrouwen, trots, liefde, vrijheid. Vervolgens verwijder ik de energetische weerstand en angst op de armen en benen zodat je vol kunt gaan voor het beleven van je zieledoel. Ik maak je zielenster en aardester chakra’s schoon en zorg ik voor uitlijning en doorstroming van de chakra’s via de hartgolf en de Ichi methode.

 

Kortom een hele uitgebreide healing. Je zult je echt vrijer, helderder, meer ontspannen en in balans voelen. En daar bovenop ga je na behandeling met deze methode echt stappen zetten. Dat wat je tegen heeft gehouden komt naar de oppervlakte en verdwijnt. Je gaat je helder en vrij voelen. Vrij om te leven vanuit bewustzijn. Vrij om te gaan ervaren wat jouw bestemming is in het leven. Waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Facebook
Instagram