❥ retraite oktober 2019

Op 4, 5 en 6 oktober 2019 organiseer ik samen met Els Stroop van Feeling Massage een retraite in de prachtige duinen en bossen van Schoorl. Met een groep van 8-10 deelnemers dompelen we ons onder in het thema ontspanning – diep in jezelf. 

Deze herfstige tijd is een periode van oogsten, loslaten en bezinnen. Wij nodigen jullie uit om te komen loslaten, tot jezelf te komen, bij te tanken, te genieten, meer in balans te komen en thuis te komen bij jezelf door het volgen van het programma, de rustgevende sfeer en de natuurlijke, inspirerende omgeving!

retraite oktober 2019

Programma:

Na het openingsritueel start het inspirerende en waardevolle programma. Wij nemen je in een flow mee langs meerdere methodes om meer bij jezelf te komen, een fijne ontspanning en balans te ervaren. Als deelnemer heb je steeds de keuze om mee te doen met de ontspanningsoefeningen, geleide meditaties, Yoga, Chi Gong, mooie rituelen etc. We zullen regelmatig naar buiten gaan waar we ons verbinden met de natuur in de prachtige Schoorlse bossen en duinen. Binnen het programma bieden we regelmatig stilte momenten en zullen we steeds meer ontspanning gaan ervaren. Alles met humor, lichtheid en ruimte voor wat zich voordoet in het moment.

Extra pijlers op het programma:

Deze retraite bevat een aantal extra pijlers. Iedere deelnemer ontvangt van Els een ontspannende voetreflex massage en van Karina een intuitieve healing. Daarnaast zal Joke Welboren op zondag een uitgebreide klankschaal healing concert geven.

Locatie:

We verblijven in het spirituele centrum Heel en Al in de prachtige Schoorlse bossen en duinen. De accommodatie bestaat uit 2 gebouwen. In het hoofgebouw hebben we de beschikking over 4 ruime, zonnige, fijne en sfeervolle groepsruimten. De slaapaccommodatie heeft bescheiden, praktische meerpersoons kamers en heeft 2 eenvoudige sanitaire ruimten met afgescheiden wastafels, douches en toiletten. Alles schoon en netjes.

Data:

Het programma vangt aan op vrijdag 4 oktober tussen 15:30 en 16:00 uur en eindigt op zondag 6 oktober rond 17:00 uur.

Verzorging:

Het verblijf is op basis van volpension dus inclusief koffie, thee, sapjes, fruit, koekjes, 6 vegetarische (deels) biologische maaltijden, voetreflex massage, healing, klankschaal healing concert, ontspanningsoefeningen, geleide meditaties, Yoga, Chi Gong en mooie rituelen.

Deelnemers:

Iedereen die openstaat voor ontspanning, verdieping en verstilling kan deelnemen aan deze retraite. Je hoeft nog geen stappen gezet te hebben op het pad van bewustwording. Ook hoef je geen ervaring te hebben met meditatie, Yoga en Chi Gong.

Investering:

De investering om deel te nemen bedraagt €365,- op basis van een kamer die je deelt met maximaal 2 personen. Het is mogelijk een 1 pers. kamer te reserveren tegen een meerprijs van €25,-. De toekenning gaat op basis van wie het eerste boekt en de aanbetaling voldoet. 

Onder de aandacht:

Voor mensen met een fysieke beperking: het spirituele centrum ligt op een duin en zowel binnen als buiten zijn hoogte verschillen en meerdere traptreden.

Alle maaltijden worden verzorgd in de professioneel ingerichte keuken. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij gezamenlijk zorgdragen voor het dekken en afruimen van de tafels en het verzorgen van de afwas.

Heb jij er al zin in?

Je bent zeer welkom! Wij nodigen je uit je aan te melden door een reactie te sturen naar info@feelingmassage of info@icherish.nl Binnen een paar dagen sturen wij je het aanmeldingsformulier per mail toe.

Hartegroet,

Els Stroop en Karina de Jong

Facebook
Instagram