❥ Lente retraite - mei 2020

In de lente wordt niet alleen de natuur wakker, ook aspecten van onszelf die in de winter ‘slapende’ waren, worden wakker. Iedereen begint weer aan een cyclus van vernieuwing, energieopbouw en groei. In het teken van deze kracht van de lente organiseren wij op 7, 8 en 9 mei weer een retraite. 

 

Bereid je voor op mooie dagen waarin je de tijd neemt voor jezelf, je meer tot rust komt, geniet, ontspanning en balans vindt. Daarnaast reiken wij je tools aan waarmee je inzicht krijgt in wat jij deze lente los mag laten en wat tot bloei mag komen. De oefeningen dragen bij aan het verhogen van je energie niveau en zijn gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven.

inbegrepen extra's voor deelnemers retraite

programma:

Na het openings- en verbindingsritueel start het inspirerende en waardevolle programma dat zich zowel binnen als buiten in de prachtige  bossen, duinen en op het strand zal afspelen. Wij nemen je mee in een flow langs meerdere methodes om de kracht van de lente bij jezelf te voelen stromen. Het programma bestaat o.a. uit rituelen, yoga, geleide meditaties, ontspanningsoefeningen, stilte momenten en mindfulness. De aandacht zal liggen op de meridianen en de chakra’s, 2 van de energie systemen van ons lichaam. 

Alles met humor, lichtheid en ruimte voor wat zich voordoet in het moment.

 

data:

Het programma start op donderdag 7 mei om 17:00 en eindigt op zaterdag 9 mei rond 17:00

 

deelnemers:

Om iedereen de juiste, persoonlijke aandacht en begeleiding te kunnen geven, is er ruimte voor max. 10 deelnemers. Belangrijk is dat je bereid bent je open te stellen voor ontspanning, verdieping, bewustwording en nieuwe energie opdoen. Door de zorgvuldige begeleiding zijn deze dagen geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars van yoga en meditatie.

 

locatie:

We verblijven in het gastenverblijf van de Lioba School voor Vrede, onderdeel van het Sint Lioba klooster te Egmond. 

 

investering:

De investering bedraagt €410,- o.b.v. volpension, een 1 persoonskamers met wastafel en bureau

Heb jij er al zin in? Je bent van harte welkom. Wij kijken er naar uit je te ont-moeten.

 

Hartegroet, Els Stroop en Karina de Jong

 

 

 

voor contact

 

 

voor de algemene voorwaarden van de retraite

Facebook
Instagram