❥ GELUK IS … van je passie je beroep maken en je beroep met passie doen

Hallo lief mens, wat leuk je hier te ontmoeten!

Wij zijn beiden op zoek. Jij bent op zoek naar nieuwe energie, hulp bij het losmaken van je energieblokkades, ontspanning of misschien wel hulp bij veranderingen die je in je leven wilt bereiken.


Ik ben op zoek naar mensen die ik via healing kan helpen hun (energie)blokkades op te lossen en hun weer in hun kracht kan zetten.


Maar laat ik me eerst voorstellen: mijn naam is Karina en het is mijn passie en diepste zielenopdracht om krachtige healingen te geven, mensen weer in hun kracht te zetten, hun energie trilling te verhogen en ze begeleiden op hun pad naar bewustzijn.

 

Mijn zoektocht.

Rond 2007 ben ik mij steeds bewuster geworden van mijn eigen energie in en rond mijn lichaam en de energieën in de spirituele wereld daaromheen. Ik leerde over energievelden, chakra’s, meridianen, meditatie, visualisatie, engelen en nog heel veel meer.


Gefascineerd en gretig heb ik vele workshops gevolgd waarin ik al snel mijn talenten op spiritueel gebied ontdekte. Namelijk het helder invoelen en het diep en krachtig healen.


Ook heb ik geleerd anders naar het leven te kijken. Daar waar eerst het glas altijd half leeg was kijk ik nu de wereld in met het glas halfvol waardoor ik denk in mogelijkheden en uitdagingen. 


Een dankbare levensles door enorme confrontatie met mezelf en hoe alleen ik verantwoordelijk ben voor hoe ik me voel in situaties.

 

Van angst naar kracht!

In het begin durfde ik mijn kwaliteiten van helder invoelen en diep en krachtig healen niet eens te erkennen. 


Ik dacht en overtuigde mezelf van: “ik, dat kan ik niet”, “wie ben jij nu dat je dit denkt te kunnen” en “jij kunt dit helemaal niet”!


Angst voor mezelf, angst voor mijn grootsheid en angst voor wat de buitenwereld er van zou vinden. Daarmee ontkende ik mezelf, ontkende ik mijn eigen kracht. 


Over de jaren heen heb ik steeds meer ervaren: DIT BEN IK. Ik kan en wil er niet meer omheen. Dit zit in mij. In coaching sessies, opleidingen en stages heb ik leren vertrouwen op mijn zijn, mijn kunnen en mijn nodig zijn voor de wereld.

 

Mijn praktijk.

Dus nu ben ik aan het werk in mijn eigen praktijk. Daarin zet ik voornamelijk mijn intuïtie, helende vermogens, dosis gezond verstand en ervaring in.


Mijn ervaring wordt aangevuld met een afgeronde healing opleiding IET® (Integrated Energy Therapy), intuïtieve ontwikkeling 1-5, beginnend mediumschap, workshops ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling en groei, zelfheling met de pendel 1-4, systemisch werk, zelfstudie in energie in en rond het lichaam, zelfstudie heilige geometrie en nog veel meer.


Ik werk vanuit mijn hart, in verbinding met alle spirituele bewustzijn en uitsluitend in licht en liefde. 


Je kunt bij mij terecht voor diverse healingen, energiewerk, workshops in bewustzijn, meditatie/healing avonden en retraites.


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.


van hart tot hart,

Karina

Facebook
Instagram