❥ GELUK IS … van je passie je beroep maken en je beroep met passie doen

Hallo lief mens, wat leuk je hier te ontmoeten!

Ik ben Karina de Jong Kerssens, een multidimensionaal wezen, een sprank goddelijk licht met een menselijke ervaring. De eerste 35 jaar van mijn leven hiervan volledig onbewust totdat ik lichamelijk en geestelijk volledig vastgelopen was. 

 

 

Mijn zoektocht.

Eind 2006 begon mijn zoektocht naar heling, ontspanning en vooral meer energie. Ik zag vele reguliere artsen die uiteindelijk constateerden dat het allemaal tussen mijn oren zat. Gelukkig zag ik ook alternatieve artsen, therapeuten en coaches waardoor mijn totale energie lichaam weer heelheid begon te ervaren en mijn nieuwsgierigheid naar de energie in en rond mijn lichaam en de energieën in de spirituele wereld werd steeds groter. 

 

Ook leerde ik anders te kijken naar het leven. Ik kreeg les in confrontatie met mezelf en hoe alleen ik verantwoordelijk ben voor hoe ik me voel en hoe ik in het leven sta. Dankbare levenslessen.

 

Naarmate ik heler en heler werd, werd ik gewezen en ontdekte ik mijn talenten op spiritueel gebied. Namelijk het helder invoelen en het diep en krachtig healen. Gefascineerd en gretig heb ik vele workshops en opleidingen gevolgd en zelfstudie gedaan. Van intuitieve ontwikkeling, mediumschap, zelfheling met de pendel tot systemisch werk, heilige geometrie en nog veel meer. 

 

 

Van angst naar kracht

Angst voor mezelf, angst voor wat de buitenwereld zou vinden, angst voor verkeerd doen en angst voor mijn eigen grootsheid zorgden voor ontkenning van mezelf en daarmee ontkenning van mijn eigen kracht. In de coaching sessies, opleidingen, stages en het gewone leven heb ik leren vertrouwen op mijn zijn, mijn kunnen en mijn nodig zijn voor de wereld. 

 

De opleiding tot Integrated Energy Therapy practitioner heeft mij in een enorme stroomversnelling gezet. Een healing methode die blokkades op cellulair niveau aanpakt, mensen weer in hun kracht zet en op weg helpt bij het beleven van hun zielendoel. In 2018 heb ik mijn master in IET® gehaald.

 

Het afgelopen jaar (2020-heden) heb ik een enorme verdieping mogen ervaren in mijn zijn. Ik ben weer verbonden met het goddelijke bewustzijn in mij en ik ben herinnerd aan mijn taak in energiewerk voor Moeder Aarde. Prachtige mensen, zielen en wezens heb ik hierdoor mogen ontmoeten en mee mogen werken. 1 van mijn eigenschappen die ik weer heb ervaren is mijn enorme vermogen om te aarden.

 

 

Mijn praktijk.

In mijn praktijk werk ik vanuit mijn hart, in verbinding met god, alle spirituele bewustzijn en uitsluitend in licht en liefde. Mijn grootste kracht en zielendoel is dat ik mensen heling, ontspanning, aarding en leven vanuit hartsbewustzijn, meegeef. Dus mensen weer in hun kracht zetten, hun energie trilling te helpen verhogen en ze begeleiden op hun pad naar bewustzijn.

 

Naast ervaring, mijn bewust-zijn en geleerde en herinnerde technieken maak ik oa gebruik van kristallen, stemvorken, ethirische olie, klankschalen, sjamanen drum, tensor tools.

 

Je kunt bij mij terecht voor diverse healingen, energiewerk, klankschaal concerten, workshops in bewustzijn, meditatie/healing avonden en retraites.

 

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

 

in licht en liefde

van hart tot hart

Karina

Facebook
Instagram