❥ HEALING IS …
ontspannen en
jezelf de ruimte geven weer heel te worden

IMG_6113

Klankmeditatie & Healing

 

Een weldadige manier om te ontspannen en tot rust te komen. De harmonieuze klanken van de klankschalen, sjamanen drum, stemvorken en andere instrumenten vitaliseren en geven nieuwe energie.

 

Tijdens een klankmeditatie & healing stem ik mij eerst af op de energie van de aanwezigen. Ik verbind iedereen met de Gods-energie, ook wel bron-energie genoemd en vraag de helende Engelen van de violette straal een IET-healing* in te zetten. 

 

Deze healing werkt op celniveau en zorgt voor het lostrillen en loslaten van negatieve onverwerkte emoties (inprintingen) zoals: angst, schuld, wantrouwen, (harte)pijn, schaamte, moetens en niet mogens, stress, machteloosheid en krachteloosheid. Hoog trillende positieve emoties zoals, in je kracht staan, vertrouwen, onschuld, liefde, trots, vrijheid, gesteund voelen, actie en bescherming worden daarvoor in de plaats gezet.

 

Jouw zelfhelend vermogen wordt aangesproken. Jouw energiesysteem wordt herinnerd aan zijn heelheid en dat het tot zelfgenezing in staat is. Wat kan en wil jij nu loslaten? Kan jij je volledig overgeven aan de toegereikte energie? 

 

Ondertussen begeleid ik je helende reis met de zachte, harmonieuze en soms uitdagende en prikkelende klanken van de klankschalen, sjamanen drum, stemvorken en andere instrumenten. Je zult de bijzondere trillingen die deze instrumenten veroorzaken horen, voelen en ervaren. Jouw energie wordt op een unieke wijze in beweging gebracht. Luisterend naar deze prachtige muziek ga je op reis in jezelf. 

 

Je komt in een andere staat van bewust-zijn. Je zult een diepe ontspanning ervaren waardoor je ademhaling en ook je hartslag trager worden. Minder prikkels van buitenaf zullen je raken. Doordat je je totaal kunt overgeven aan de trillingen van de instrumenten, word je 1 met het moment. Zo ontstaat een helende en ontspannende werking op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele welbevinden.

 

Tijdens een klankmeditatie & healing lig je of prive op mijn behandeltafel of in een groep, ieder op een eigen matje met kussen en een warme deken om het zo comfortabel mogelijk te hebben. Ervaring met meditatie of andere ontspanningstechnieken is niet nodig. Wel vraagt deze klankmeditatie & healing een liefdevolle overgave van jezelf aan jezelf.

 

Door de combinatie van de klanken en de IET-healing zijn er emoties aangeraakt. De uitwerking verschilt dan ook per persoon. Na afloop voel je je vaak kalm en energiek tegelijk. Alsof je ontwaakt uit een diepe, verkwikkende slaap. Het kan soms ook zijn dat je vol, vermoeid en emotioneel bent. Deze effecten zijn van tijdelijke aard. Je hebt hard gewerkt en je energiesysteem heeft tijd nodig alles een plekje te geven.

 

Van belang is om na de klankmeditatie & healing voldoende water of kruidenthee te drinken. Je ondersteunt hiermee jouw proces en voer je vrijgekomen afvalstoffen sneller af. De harmoniserende kracht van de sessie kan nog dagen doorwerken.

 

*IET=Integrated Energy Therapy 

Facebook
Instagram