Intuïtieve Healing

❥ Intuïtieve healing – verwacht het onverwachte

Intuïtieve healing 1 op 1

Een intuïtieve healing bestaat uit het wegnemen van blokkades en in balans brengen van het volledige energielichaam. Dit kan door te werken op het niveau van het aura, de chakra’s, het keltisch weefpatroon etc. Ik maak een energetische verbinding met jou, je hoger-zelf en met al het spirituele bewustzijn die jou en mij op dat moment komen begeleiden. Ik krijg door en ik “lees” in jouw energie-lichaam waar het nodig is om blokkades te verwijderen en balans te brengen. Dit doe ik door via de chakra’s in mijn handen de energie te kanaliseren naar de gewenste plek. 

 

Jouw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd waardoor jouw energiesysteem herinnerd wordt aan zijn heelheid en dat het tot zelfgenezing in staat is. Verder gebruik ik tools die via hun trilling op jouw energielichaam werken. De hoge trilling zorgt dat de blokkade loskomen en dat weer balans ontstaat. De tools zijn onder andere: tensor tools, klankschalen, fonoforese, edelstenen en kristallen, geur, sjamanen drum, heilige geometrie en symbolen.

 

Een uitgebreide krachtige healing die zorgt voor ontspanningen en balans. Dat wat je tegen heeft gehouden komt naar de oppervlakte en verdwijnt. Hierdoor ga je je helder, vrij, blij en krachtig voelen. 

TENSOR TOOLS:

Sinds 2019 werk ik samen met tools gemaakt met Tensor Technologie. Dit is een eeuwenoude kwantummechanica, gebaseerd op heilige geometrie. De tools zijn super krachtig en geven levensenergie en herstellende informatie terug aan het energetische lichaam. 

 

De specifieke maten die gebruikt worden bij het vervaardigen van de Tools hebben hun eigen specifieke frequentie in MegaHertz* (o.a. 144, 177, 188, 432, 528 MHz). 

 *Megaherz: 1MHz = 1.000.000 trillingen per seconde

 

Tensor Technologie is gebaseerd op wetenschap, maar gaat ver voorbij de huidige realiteit van de meeste wetenschappen.

klankschaal

KLANKSCHALEN:

Van oorsprong komen klankschalen uit het verre oosten. Ze werden en worden ceremonieel gebruikt bij het begeleiden van gezangen en verzen, aan het begin of einde van een meditatie, voorouder verering en tijdens healing behandelingen. Ze staan bekend als singing bowls omdat ze na het aanslaan een diepe trilling veroorzaken met vaak verschillende tonen erin. Ze worden bespeeld door met een klopper de rand van de schaal aan te slaan of met een mallet over de rand van de schaal te wrijven waardoor een andere, zingende toon ontstaat. Bijzonder om naar te luisteren en ook nog eens gezond voor lichaam en geest. Bij de retraites die ik organiseer is een klankschaal sessie een vast onderdeel.

Fonoforese

Bij fonoforese worden stemvorken gebruikt om energieën in het lichaam weer in balans te brengen. Stemvorken kunnen op diverse manieren worden toegepast: Gericht op het geluid, en/of gericht op de trilling die overgebracht wordt door contact met het lichaam. De stemvorken kun je heel precies plaatsen, bijvoorbeeld op chakra’s, meridianen of acupunctuurpunten. De trillingen dringen diep door in het hele lichaam, inclusief de organen. Je kunt hierdoor op een hele directe en concrete manier werken met deze krachten. De stemvorken worden aangeslagen en op of bij een plek van het fysieke lichaam, chakra’s, meridianen, acupunctuurpunten of aura lichaam gehouden. De vibraties in specifieke herz* frequenties gaan door het gehele lichaam en trillen verdichte energie los waardoor healing plaatsvindt.

 

*Herz: 1Hz = 1 trilling per seconde

Fonoforese stemvorken
kristallen
EDELSTENEN EN KRISTALLEN:

Er zijn allerlei verschillende soorten geneeskrachtige stenen. Iedere steen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en werking op lichaam en geest. Helende stenen zijn, net als bijvoorbeeld geneeskrachtige kruiden, een natuurproduct. Stenen zijn geen dode stukjes natuur. Ze zijn uit gestolde aardse stoffen gegroeid en ontstaan. Ze hebben hun eigen unieke levenskracht en elektromagnetisch veld. 

 

Rozenkwarts en Seleniet zijn mijn favoriete stenen om tijdens behandelingen te gebruiken. Zo is een Rozekwarts bijvoorbeeld de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Deze hoort bij het hart en het hartchakra. Door Rozekwarts ondersteunt je om van jezelf te houden, dicht bij jezelf te blijven en jezelf centraal te stellen. En Seleniet is een steen die helpt engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden en geeft toegang tot hogere leiding. De edelsteen zorgt ervoor dat je vrede ervaart, alleen maar het goede wil en hij verwijdert negatieve energie uit de aura.

GEUR:
etherische oliën

De werking van de etherische oliën is ondersteunend aan het healing proces.

Etherische olie ook wel essentiële olie genoemd bestaat uit gezuiverde extracten van planten. Deze oliën hebben een heilzame en geneeskrachtige werking. De werking is ondersteunend aan de behandelingen die ik geef. Zo gebruik ik graag de geurfrequenties: Rosslyn, Inner Child en de Moeder aarde. Deze laatste zet je terug in je basis, waardoor je je ontspannen en veilig voelt. De etherische olie helpt die dingen vorm te geven waar je naar verlangt. 

Etherische olie
Palo santo – heilig hout | Aqua sacral | Agua de Florida – Florida water

Alle drie hebben een positieve, rustgevende invloed op de geest en worden gebruikt om ruimtes en het energielichaam te reinigen.