❥ BEWUSTWORDING - COACHING

Bewustwording – coaching op beperkende processen 1 op 1

Tijdens een sessie bewustwording – coachings gaan we op zoek naar de beperkende processen in jouw energetisch systeem. Wat houdt jou tegen om volledig jij te zijn. Wat maakt dat jij je onzeker voelt? Wat maakt dat jij ziek bent? Wat maakt dat jij niet gelukkig bent?

 

We bespreken waarom jij in mijn praktijk komt. Welke issues er zijn die jou op dit moment parten spelen. Waar jij op dit moment aan wilt werken. 

 

Via mijn helder invoelen en gebruik makend van mijn pendel vragen we jouw energetisch systeem, jouw onderbewuste welke processen prioriteit hebben. Waar jij nu klaar voor bent. Dat kan soms anders zijn dan jij denkt. Ik zorg dat je een duidelijk beeld krijgt van wat er speelt. Via verschillende methoden zorgen we voor heling op de processen.

 

Bij heling gaat het er niet om dat een situatie/omstandigheid verdwijnt uit jouw systeem. Dat wat geweest is kunnen we niet meer veranderen, ongedaan maken of vergeten. Wel kunnen we zorgen dat je er met neutrale emotie naar kunt kijken en de les eruit kunt leren.

 

Deze vorm van healing vraagt veel inzet van jou. Jij bent zelf tot heel veel in staat. Jouw zelfhelend vermogen zullen we heel bewust aanspreken. Ik zorg voor het inzichtelijk krijgen en samen zorgen we voor healing.

 

Beperkende processen die we kunnen tegenkomen zijn onder andere geboorte, innerlijk kind, vorige levens en beperkende verbindingen.

Facebook
Instagram